Varmepumpe

En varmepumpe er et apparat som flytter varmen fra et sted til et annet. Varmepumper har eksistert i lang tid og du forbinder kanskje varmepumpen som en stygg klump på veggen. Slik er det heldigvis ikke lenger, det finnes gode produkter og løsninger som gjør at det ser bedre ut, men også fungerer bedre enn det tidligere har gjort. Det betyr at kostnaden en varmepumpe utgjør blir betalt ned raskere med de nye varmepumpene.

I dag har over 900 000 husstander i Norge varmepumpe. Det finnes i hovedsak 4 forskjellige type varmepumper, du kan lese mer om disse her. Den vanligste varmepumpen er luft til luft varmepumpe. Dette er en varmepumpe som kan monteres i hus,tomannsboliger, leiligheter og rekkehus.

 

Slik finner du riktig varmepumpe for ditt behov

Varmepumpevalg.no er en tjeneste basert på data fra Forbrukerrådets årlige varmepumpetest. Denne testen sammenligner 100 varmepumpemodeller som er tilgjengelig på det norske markedet. Varmepumpene rangeres ut fra ditt behov ved at du besvarer 4 enkle spørsmål om hvor, og hvordan varmepumpen skal brukes. Vi anbefaler å ta denne testen om du er usikker på hvilken modell som passer ditt behov.

Varmepumpevalg.no

Varmepumpevalg.no