Varmepumpeguiden.no anbefaler alltid at man kjøper varmepumpe hos en NOVAP-autorisert leverandør. Da får man med garanti og forsikringen vil være gyldig om uhellet skulle være ute. Videre så får man også en pumpe som er tilpasset behovet man har for oppvarming. Og da slipper man å fyre for kråkene.

IKKE TA SJANSEN PÅ Å MONTER VARMEPUMPEN SELV! FINN UT HVILKEN VARMEPUMPE SOM PASSER BEST TIL DEG OG DINE BEHOV. KLIKK HER FOR Å FINNE HVILKEN VARMEPUMPE SOM ER BEST.

Men om man ønsker å montere selv, så var det mulig helt til 01.03.2013. Da ble det ulovlig for en privatperson å montere selv. Dette gjør det selvfølgelig til en litt mer kostbar prosess å montere opp en varmepumpe. Prisen på montering er heldigvis, i de aller fleste tilfeller inkludert i prisen på varmepumpe. Om du ønsker å få flere tilbud på montering av varmepumpe så kan du bruke skjema i sidemargen her. Der kan du velge om du ønsker å få tilbud på varmepumpe med montering eller kun montering.

For de som fortsatt skulle ønske å gjøre jobben selv, så kan man få mer informasjon om hvordan dette gjøres i disse instruksjonsvideoene:

Her vises montering av varmepumpe mer i praksis:

Vi anbefaler at du leser forsikringsvilkår og garantier før man selv monterer en varmepumpe i sitt hjem.