I Norge så kaller man jo «varmepumper» får nettopp varmepumper, men de har en annen funksjon også. Som er like velkommen hos de aller fleste, den endrer nemlig navn til «kuldepumpe» om sommeren. En varmepumpe er nemlig nøkkelen til å få et godt og lunt hjem om sommeren. Hvis du f.eks har et gammelt hus eller et hus som blir veldig varmt – så kan en varmepumpe være løsningen.

Vi vet om flere som faktisk omtrent ikke bruker varmepumpen sin om vinteren men kun til å kjøle ned huset om sommeren. Dersom du er opptatt av å spare strøm og penger, så er dette kanskje ikke løsningen for deg. Hvis man er gjerrig nok så trenger man strengt talt ikke å bruke strøm på en varmepumpe om sommeren. Hvis du derimot er som oss – du ønsker det varmt om vinteren og kaldt om sommeren til en skikkelig god pris, ja da er det bare å lese videre.

Det er ikke alle varmepumper som duger like godt i varmen, så hvis du ønsker en varmepumpe som fungerer like godt sommer som vinter så bør du ta kontakt med en ekspert, vi har heldigvis gjort dette veldig enkelt. Bruk kontaktskjema vårt og du blir kontaktet av en sertifisert varmepumpe forhandler innen 24 timer.

Så når sola steker hardt så kan du ta på deg solbrillene,du trenger ikke å tenke på å lukke vinduer. Varmepumpen kommer til å holde huset ditt lunt og kaldt. Det som kan være greit å passe på – er å ikke kjøre den for mye så du ikke risikerer å bli forkjølet.