Det å investere i en varmepumpe kan være en svært kostbar investering og derfor er det ikke rart at mange ønsker å finne rimelige alternativer. Den beste måten å finne rimelige løsninger når man skal anskaffe varmepumpe, det er å gjøre grundige undersøkelser på forhånd i forhold til hvor stort areal du ønsker å varme opp, skal den bråke lite eller kanskje går det an å plassere den et sted hvor støy ikke er et problem.

I Norge så er det ikke lov å montere varmepumpe selv, derfor er det ofte greit å inkludere en varmepumpe montør fra start. Du kan gjerne invitere flere forskjellige og sette tilbudene opp mot hverandre slik at sikrer deg best pris. Den enkleste måten å få inn flere montører på er å bruke en tjeneste som heter Varmepumpevalget, der kan du svare på 4 enkle spørsmål og du vil bli kontaktet av forskjellige montører får et uforpliktende tilbud, klikk her for å sjekke hvor mye en varmepumpe koster.

En annen mulighet for å få en billig varmepumpe er å se på Finn.no etter brukte varmepumper. Her kan man kanskje spare noen kroner, men man bør også være veldig forsiktig. Varmepumper er svært sensitive og det er viktig at demonteringen av varmepumpen er gjort korrekt slik at den ikke har tatt skade. Som nevnt så er det ikke lov å montere varmepumpe selv, så kostnaden med montør får man uansett.

Det som er viktig å si, er at de aller fleste som investerer i en varmepumpe. De angrer ikke!