Vi har tidligere skrevet om den enorme pågangen for å få montert varmepumpe selv, grunnet den ekstreme varmen som herjer Norge i disse dager. Vi får daglig inn spørsmål fra flere nå som lurer på hvordan de kan kjøle ned soverommet. Vi anbefaler selvfølgelig varmepumpe for alle, men vi forstår også at ikke alle har mulighet til det på grunn av investeringen.

Med utfordringen vi har fått av være besøkende så har vi kommet opp til 4 måter du kan kjøle ned ditt soverom:

  1. Varmepumpe
  2. Air Condition
  3. Vifte
  4. Åpne vinduer

Som du ser så er det ikke veldig mange muligheter man har for å kjøle ned et hus og den beste måten er å investere i en varmepumpe. Det som er bra med en varmepumpe er at den bruker lite strøm og du kan gjøre forhåndsinnstillinger som gjør at rommet hele tiden holder en behagelig temperatur. Hvis du har dørene oppe og soverommene ligger i samme etasje så kan alle soverommene bli kjøle av kun en varmepumpe.

Prisen på en varmepumpe varierer veldig, men du kan fint finne en varmepumpe som passer din økonomi og behov. Vi har gjort det kjempe enkelt for deg å sjekke pris og alternativer, bare klikk her og svar på 4 spørsmål, så kan du få et uforpliktende tilbud.